2010. szeptember 28., kedd

előítéletek.

Folyvást a fehér holló a feketék között. A tű a szénakazalban. A szomorú a vidámak közt. Én az életben. Ha az ember vét a másik ellen, megérdemli, hogy egy kívülálló személy véleményt alkosson róla? Ha az embernek életstílusa van megengedheti egy külső szemlélő, hogy elítélje? Rasszizmus. A fekete bőrűeket sok helyen kiközösítik. Ők ugyanezt megtehetnék. Nekik az a más ha fehér a bőr. A szőke nők. Lehetnek ügyvédek, híres énekesek, orvosok... ők szőkék. Érdemes lenne átgondolni a szőke nős vicceket. A paródia túloz, de a középpontba állított személy is nevet a humorán. Külön dolog együtt nevetni és máson nevetni.
Az fiatalok és gyakran a felnőtt emberek sem tudják,  hogy hol helyezkedik el az éles törésvonal a kettő között. Azt hiszem menőnek számít ha lejáratod a barátodat és megalázod a körülötted lévőket csak azért, hogy a többi agyalágyult idióta befogadjon és röhögjenek a kegyetlen poénodon.
Valahogy nem akarsz megfelelni ezeknek az újonnan kialakult társadalmi ideáloknak. És, hogy ilyenkor mi van? Te leszel a célpont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése